1 100 ₴
Ніж для суші Янагиба Yanagiba 20 см Dynasty
Переходьте на наш сайт Сам Собі Шеф більше потрібних товарів!
Ніж для суші сашими Янагіба - це особливий вид ножа, що прийшов до нас з Японії.
Купити ніж для суші онагіба потрібно у випадках, коли ви часто нарізаєте рибу на найтонші скибочки, також він ідеальний для роботи з морепродуктами та рибним філе.
Довжина ножа: 32,5 см Довжина леза: 20 см
Матеріал ручки: дерево
Матеріал леза: високоякісна нержавіюча сталь.
Одностороння заточка леза
Не рекомендується мити в посудомийній машині
Подарункова упаковка
Відразу після використання ножі повинні бути вимиті вручну і висушені, в іншому випадку леза ножів можуть потемніти. У випадку якщо з'явилися невеликі зміни відтінку сталі або плями на лезі — використовуйте для очищення тільки м'які не містять хлор або абразиви кошти.
Ножі найкраще зберігати окремо від решти посуду, так як це допоможе уникнути можливих пошкоджень ріжучої кромки і полотна леза від сторонніх контактів з твердими предметами (не зберігайте ножі в традиційному висувному кухонному ящику упереміш один з одним). Краще їх тримати на спеціальній підставці або на магнітному тримачі.
Кухонні ножі не призначені для різання та рубання м'яса, птиці і риби з великою кісткою, а так само заморожених продуктів (для цих цілей існують спеціальні ножі).
Ножі не потрібно згинати, гнути або використовувати для скобления, дряпання, відкривання пивних пляшок або консервів.
Не рекомендується різати продукти на обробних столах і дошках із скла, кераміки, натурального каменю, акрилу. Використовуйте дошки з натурального дерева або поліуретану (м'якої пластмаси).
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Династія |
Країна виробник | Китай |
Користувальницькі характеристики | |
Кількість предметів в наборі | 1 |
Довжина леза | 20 см |
Довжина ножа | 32.5 см |
Заточка леза | Одностороння |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Матеріал рукоятки | Дерево |
Підходить для миття в посудомийній машині | Немає |
Тип | Філійний ніж |