


616 ₴
Переходьте на наш сайт Сам Собі Шеф більше потрібних товарів!
Японський ніж-топрик із великим прямокутним лезом — це один із найзручніших легких сокир для нарізання м'яса та шаткування овочів як на домашній, так і на професійній кухнях.
Гостре з двостороннім заточуванням лезо виготовлене з високовуглецевої кованної неіржавкої сталі. Ручка виготовлена з міцного пластику з текстурою дерева.
У разі досить чималого розміру цього кухонного шеф-ножа, Ви будете здивовані його гарним балансуванням, що так само дає змогу додавати менше зусиль і довше працювати сокирою.
Цей кухарський сокира не підходить для подрібнення кісток і рубання заморожених овочів, м'яса або риби!!
Матеріал: кована неіржавка сталь
Загальні розміри: 32*8 см
Розміри леза: 18*8 см
Товщина леза: 1.5 мм
Заточення леза: Двостороння
Вага: 260 грамів
Також ви можете подивитися інші наші товари ЗДЕСЬ!
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Династія |
| Країна виробник | Китай |
| Довжина леза | 18 см |
| Довжина ножа | 30 см |
| Заточка леза | Двостороння |
| Матеріал леза | Загартована сталь |
| Матеріал рукоятки | Пластик |
| Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
| Тип | Японський кухарський ніж |