616 ₴
Переходьте на наш сайт Сам Собі Шеф більше потрібних товарів!
Японський ніж-топрик із великим прямокутним лезом — це один із найзручніших легких сокир для нарізання м'яса та шаткування овочів як на домашній, так і на професійній кухнях.
Гостре з двостороннім заточуванням лезо виготовлене з високовуглецевої кованної неіржавкої сталі. Ручка виготовлена з міцного пластику з текстурою дерева.
У разі досить чималого розміру цього кухонного шеф-ножа, Ви будете здивовані його гарним балансуванням, що так само дає змогу додавати менше зусиль і довше працювати сокирою.
Цей кухарський сокира не підходить для подрібнення кісток і рубання заморожених овочів, м'яса або риби!!
Матеріал: кована неіржавка сталь
Загальні розміри: 32*8 см
Розміри леза: 18*8 см
Товщина леза: 1.5 мм
Заточення леза: Двостороння
Вага: 260 грамів
Також ви можете подивитися інші наші товари ЗДЕСЬ!
Основні | |
---|---|
Виробник | Династія |
Країна виробник | Китай |
Довжина леза | 18 см |
Довжина ножа | 30 см |
Заточка леза | Двостороння |
Матеріал леза | Загартована сталь |
Матеріал рукоятки | Пластик |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Тип | Японський кухарський ніж |