





691 ₴
Ніж для обробки птиці Tramontina Profissional Master 24601/084
Головна сторінка сайта Сам Собі Шеф
Шикарний кухонний ніж обвалочний. Хоча як тільки він потрапить у руки, то застосування йому знаходиться найрізноманітніше.
Зручно різати тверді продукти і обробляти птицю.
Довжина леза — 105 мм.
Довжина рукояті — 140 мм.
Товщина леза — 2 мм (до кінчика ножа товщина зменшується до 1/4 мм).
Лезо: нержавіюча сталь DIN 1.4110, конусна заточка. Ця загартована сталь має велику твердість і корозійною стійкістю, і, що особливо важливо, відмінно заточується і підтримує дуже гостру бриючу крайку.
Рукоятка: ергономічна, антитивоскользящая, з захисним шаром проти мікробів Microban, щільне прилягання леза і рукоятки.
Колір рукоятки: білий.
Матеріал: Нержавіюча сталь / поліпропілен
Вага: 0.1 кг
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Tramontina |
| Країна виробник | Бразилія |
| Довжина леза | 10.5 см |
| Довжина ножа | 24.5 см |
| Заточка леза | Двостороння |
| Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
| Матеріал рукоятки | Поліпропілен |
| Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
| Тип | Ніж обвалочний |