691 ₴
Ніж для обробки птиці Tramontina Profissional Master 24601/084
Головна сторінка сайта Сам Собі Шеф
Шикарний кухонний ніж обвалочний. Хоча як тільки він потрапить у руки, то застосування йому знаходиться найрізноманітніше.
Зручно різати тверді продукти і обробляти птицю.
Довжина леза — 105 мм.
Довжина рукояті — 140 мм.
Товщина леза — 2 мм (до кінчика ножа товщина зменшується до 1/4 мм).
Лезо: нержавіюча сталь DIN 1.4110, конусна заточка. Ця загартована сталь має велику твердість і корозійною стійкістю, і, що особливо важливо, відмінно заточується і підтримує дуже гостру бриючу крайку.
Рукоятка: ергономічна, антитивоскользящая, з захисним шаром проти мікробів Microban, щільне прилягання леза і рукоятки.
Колір рукоятки: білий.
Матеріал: Нержавіюча сталь / поліпропілен
Вага: 0.1 кг
Основні | |
---|---|
Виробник | Tramontina |
Країна виробник | Бразилія |
Довжина леза | 10.5 см |
Довжина ножа | 24.5 см |
Заточка леза | Двостороння |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Матеріал рукоятки | Поліпропілен |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Тип | Ніж обвалочний |