726 ₴
Обробний ніж для м'яса 152 мм Tramontina Profissional Master 24621/086
Професійний обробний ніж 152 мм Tramontina Profissional Master 24621/086 стане в нагоді для обробки м'яса як на професійній кухні шикарного ресторану, так і для домашнього використання. Гострий, зручний та оригінальний меч, безсумнівно, порадує своєю роботою кожного. Взявши його до рук, з'являється відчуття, що він сам ріже. Лезо коване, виготовлене з вуглецевої нержавіючої сталі з добавками хрому та молібдену DIN 1.4110 товщиною 2 мм біля ручки, та 0.68 мм на вістрі. Сталь гартується на твердість 56 одиниць особливим способом глибокого охолодження. Лезо не тьмяніє, стійке до корозії та високих температур. Легко зберігає дуже гостру край бритва. Ідеальна V-подібна форма заточування леза гарантує точний ідеальний розріз навіть після тривалого використання.
Рукоятка анатомічної форми — масивна, зручна, з міцним зручним захопленням, виготовлена з поліпропілену. Покриття рукояті Мікробан не допустить появи на ножі грибків, змін кольору рукояті або неприємного запаху навіть після тривалого використання.
Ніж Tramontina Professional Master чудово збалансований, забезпечує більший комфорт і безпеку при роботі. Вага ножа 107 г. відмінно врівноважує його рух, хід ножа швидкий та легкий. Тож при тривалій роботі з таким ножем рука не втомлюється.
Характеристики:
Основні | |
---|---|
Виробник | Tramontina |
Країна виробник | Бразилія |
Довжина леза | 15.2 см |
Довжина ножа | 28 см |
Заточка леза | Двостороння |
Матеріал леза | Молібденова сталь |
Матеріал рукоятки | Поліпропілен |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Тип | Ніж обробний |
Колір | Білий |