802 ₴
Ніж для м'яса 203 мм Tramontina Profissional Master 24620/088
Ніж для м'яса 203 мм Tramontina Profissional Master 24620/088 – один з універсальних ножів для нарізки. З його допомогою можна подрібнити чи нарізати будь-які продукти: хліб, капусту, ковбасу, м'ясо та інші продукти. Підходить як для професійного, так домашнього використання.
Ніж для м'яса Tramontina має краплеподібну форму Drop-Point. При уколі його вістря знаходиться на осі докладання сили, завдяки чому клинок чудово і ріже, і коле. Він має клиноподібне заточування, що дозволяє нарізати продукти дуже акуратно. Лезо коване, виготовлене з вуглецевої нержавіючої сталі з добавками хрому та молібдену DIN 1.4110 товщиною 2 мм біля ручки. Сталь гартується на твердість 56 одиниць особливим способом глибокого охолодження. Лезо не тьмяніє, стійке до корозії та високих температур. Легко зберігає дуже гостру край бритва. Рукоятка з поліпропілену зручна і не ковзає в руці.
Ніж Tramontina Professional Master чудово збалансований, забезпечує більший комфорт і безпеку при роботі. Вага ножа 127 г відмінно врівноважує його рух, хід ножа швидкий та легкий. Тож при тривалій роботі з таким ножем рука не втомлюється.
Характеристики:
Основні | |
---|---|
Виробник | Tramontina |
Країна виробник | Бразилія |
Довжина леза | 20.3 см |
Довжина ножа | 32.6 см |
Заточка леза | Двостороння |
Матеріал леза | Молібденова сталь |
Матеріал рукоятки | Поліпропілен |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Тип | Ніж для м'яса |
Колір | Білий |