978 ₴
Обробний ніж 203 мм Tramontina Profissional Master 24621/088
Обробний ніж Tramontina Profissional Master 203 мм 24621/088 — чудовий ніж м'ясника, який стане в пригоді і в домашньому господарстві, де люблять побалувати сім'ю м'ясними делікатесами, і в професійній справі, пов'язаній із переробленням свіжого м'яса. Зручний і практичний клинок середньої довжини.
Характеристики:
Ширина леза: 4.8 см
Матеріал леза: нержавійка DIN 1.4110
Товщина леза: від 2.5 мм до 0.75 мм
Вага: 157 г
Загальна довжина: 332 мм
Матеріал ручки: поліпропілен із покриттям Microban
Колір колодки: білий
Різальна крайка: гладка
Основні | |
---|---|
Виробник | Tramontina |
Країна виробник | Бразилія |
Довжина леза | 20.3 см |
Довжина ножа | 33.2 см |
Заточка леза | Двостороння |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Матеріал рукоятки | Поліпропілен |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Тип | Ніж для м'яса |
Колір | Білий |