199 ₴
Форма тарт перфорована для випічки еклерів та тістечок 13*3*2.5 см
За допомогою цієї овальної форми еклери готуватимуться швидше, а пропікатимуться краще. Перфорація забезпечує циркуляцію повітря та видаляє зайву вологу при випіканні. Таким чином, готовий виріб рівний, однорідно пропечений, а також легко виймається і не кришиться. Випікання в перфорованій формі зменшує ризик підгоряння виробу.
Кондитерський овал виготовлений із нержавіючої сталі, яка не виділяє токсичних речовин, не взаємодіє з десертом та не впливає на смакові якості готового виробу.
Рекомендації щодо використання:
Характеристики:
Матеріал: нержавіюча сталь
Довжина: 13 см
Ширина: 3 см
Висота: 2.5 см
Товщина металу: 1 мм
Діаметр отвору: 1.5 мм
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Антипригарне покриття форми | Ні |
Висота стінок | 25 мм |
Діаметр | 1.5 мм |
Довжина | 130 мм |
Кількість осередків | 1 шт. |
Конструкція форми | Цілісна |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Призначення форми | Без дна (кулінарна) |
Стан | Новий |
Тип духовки | Газова або електрична |
Тип форми | Овальна |
Товщина матеріалу | 1 мм |
Колір | Сірий |
Ширина | 30 мм |
Додаткові характеристики | |
Максимальна температура | 230 град. |
Мінімальна температура | -60 град. |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |