999 ₴
Японський кухарський ніж Кірітсуке 195 мм із чохлом на пояс Kiritsuke
Останнім часом серед професійних кухарів і любителів домашнього готування все більшу популярність отримує кухонний ніж Kiritsuke, що прийшов на Захід з Японії.
За своїм функціоналом ніж Kiritsuke близький до призначення європейського шефа (універсальний ніж основного використання, за допомогою якого виконується левова частка всіх операцій на кухні), але все ж є у цього інструменту і свої особливі козирі. Це практично однакова ширина леза по всій протяжності (що дозволяє використовувати клинок як лопатку при перенесенні подрібнених продуктів з обробної дошки в кастрюлю або миску) і той час наявність гострого кінчика, яким зручно робити прорізи. Крім цього, невелика товщина (2-2.5 мм) клинка дає можливість використовувати ніж як слайсер.
Вважається, що в Японії ножем Kiritsuke працює тільки Шеф-кухар.
Характеристики:
Матеріал: Нержавіюча сталь + дерево
Довжина ножа: 31.5 см
Довжина леза: 19.5 см
Ширина леза: 5.5 см
Товщина леза: 2.5 мм
Вага ножа: 287 г
Кільце: Є
Чохол на пояс: Є
Основні | |
---|---|
Тип | Японський кухарський ніж |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Матеріал рукоятки | Дерево |
Довжина леза | 19.5 см |
Довжина ножа | 31.5 см |
Заточка леза | Двостороння |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Країна виробник | Китай |
Вага | 287 г |
Чохол | Є |