Продавець Сам Собі Шеф розвиває свій бізнес на Prom.ua 5 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
904 відгуків
ПРАЦЮЄМО!!! Наш телефон VіBER 098-23-56-417 TELEGRAM 
Кухонні та Кондитерські аксесуари для Вас!
+380 (98) 235-64-17
Ніж для суші Янагиба Yanagiba 20 см Dynasty 11030
влево
  • Ніж для суші Янагиба Yanagiba 20 см Dynasty 11030, фото 2
  • Ніж для суші Янагиба Yanagiba 20 см Dynasty 11030, фото 3
вправо

Ніж для суші Янагиба Yanagiba 20 см Dynasty 11030

  • Готово до відправки
  • Код: 11030

1 100 

+380 (98) 235-64-17
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики

Ніж для суші Янагиба Yanagiba 20 см Dynasty

 

Переходьте на наш сайт  Сам Собі Шеф  більше потрібних товарів!

 

Ніж для суші сашими Янагіба - це особливий вид ножа, що прийшов до нас з Японії.

Купити ніж для суші онагіба потрібно у випадках, коли ви часто нарізаєте рибу на найтонші скибочки, також він ідеальний для роботи з морепродуктами та рибним філе.

Довжина ножа: 32,5 см Довжина леза: 20 см

Матеріал ручки: дерево

Матеріал леза: високоякісна нержавіюча сталь.

Одностороння заточка леза

Не рекомендується мити в посудомийній машині

Подарункова упаковка

 

Відразу після використання ножі повинні бути вимиті вручну і висушені, в іншому випадку леза ножів можуть потемніти. У випадку якщо з'явилися невеликі зміни відтінку сталі або плями на лезі — використовуйте для очищення тільки м'які не містять хлор або абразиви кошти.

Ножі найкраще зберігати окремо від решти посуду, так як це допоможе уникнути можливих пошкоджень ріжучої кромки і полотна леза від сторонніх контактів з твердими предметами (не зберігайте ножі в традиційному висувному кухонному ящику упереміш один з одним). Краще їх тримати на спеціальній підставці або на магнітному тримачі.

Кухонні ножі не призначені для різання та рубання м'яса, птиці і риби з великою кісткою, а так само заморожених продуктів (для цих цілей існують спеціальні ножі).

Ножі не потрібно згинати, гнути або використовувати для скобления, дряпання, відкривання пивних пляшок або консервів.

Не рекомендується різати продукти на обробних столах і дошках із скла, кераміки, натурального каменю, акрилу. Використовуйте дошки з натурального дерева або поліуретану (м'якої пластмаси).

Основні
ВиробникДинастія
ТипФілейний ніж
Матеріал лезаНержавіюча сталь
Матеріал рукояткиДерево
Довжина леза20 см
Довжина ножа32.5 см
Заточка лезаОдностороння
Підходить для миття в посудомийній машиніНі
Країна виробникКитай
Користувальницькі характеристики
Кількість предметів в наборі1
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 100 
Ніж для суші Янагиба Yanagiba 20 см Dynasty 11030Ніж для суші Янагиба Yanagiba 20 см Dynasty 11030
Готово до відправки
1 100 
+380 (98) 235-64-17

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner